Ik vind het belangrijk om aandacht te geven aan de persoon als geheel.

Over mij

Jacqueline Blokker

​Craniosacraal therapeut

Ik ben Jacqueline Blokker, moeder van 1 dochter en 1 zoon. In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb daarna gewerkt in een revalidatiecentrum en in een particuliere praktijk. Het werk was nooit hetzelfde: niets bleek zo veranderlijk als de mens. Er bleek nog veel te ontdekken over de achtergrond van de klachten en de (soms) onbewuste patronen die bij het herstel een rol leken te spelen. Daarom ben ik de post-hbo opleiding tot psychosomatische fysiotherapeut bij het IPT te Amsterdam en die tot visceraal therapeut bij het Barral Instituut gaan volgen. In 2008 ben ik begonnen met Craniosacraal therapie opleiding aan het Upledger Instituut. Deze opleiding heb ik in 2013 succesvol afgerond.
Nu werk ik met veel voldoening als Craniosacraal therapeut. Dit is de vorm die bij me past omdat hierbij het zelfhelend vermogen van het lichaam centraal staat. Ik ga uit van de relatie tussen de verschillende aspecten van een mens, lichaam, ziel en geest. Ik vind het belangrijk om aandacht te geven aan de persoon als geheel. Samen kijken we niet alleen naar de klacht zelf maar eventueel ook naar dieper liggende oorzaken en naar de wijze waarop met de klachten wordt omgegaan. Dat is het begin van het herstel. Voor mijn cliënten betekent dit dat mijn behandelingen veelal deels vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering worden vergoed.

Aangesloten bij beroepsvereniging LVNT
www.lvnt.nl

Aangesloten bij kwaliteitsregister RBCZ www.rbcz.nu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.